Google AdWords

Google AdWords

I dag er det meget vigtigt, at man som virksomhed kan blive fundet på Google. I Danmark bruger over 95%, Google som deres fortrukne søgemaskine. Oven i det, er det meget vigtigt at man er at finde på side 1, da der ikke er mange der går videre til side 2 når de søger på Google. Hvordan bliver min hjemmeside vist på side 1? Det kan vi hjælpe med. Med Google AdWords kan man oprette kampagner der sikrer, at man altid kan findes på den første side. Mod et fast beløb, kan vi hjælpe med AdWords kampagner, holde dem ved lige, så du skal bare læne dig tilbage og nyde mere trafik på din hjemmeside.

Dansk søgemaskineoptimering adwords billede

Displaynetværk

Målret din markedsføring med Googles displaynetværk. Annoncer på de helt store platforme i Danmark, og øg din kendskabsgrad. Ud fra geografisk placering, kan vi målrette din markedsføring, så den kun kommer ud på relevante platforme.

Prisen på Googles displaynetværk afhænger af dig. Systemet er lavet på den måde, at man betaler for hvert klik man får. Og man bestemmer helt selv, hvor meget man ønsker at betale pr. klik.

Det positive ved Googles displaynetværk, er at det er nemmere at målrette sin markedsføring mod netop det segment man ønsker.

Kontakt Dansk Søgemaskineoptimering i dag, og hør mere om Googles mange annoncerings muligheder, klik her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld i dag, og gå aldrig glip af tilbud, konkurrencer, nyheder og meget mere...

Vi bruger ikke din email til andre formål, du kan afmelde dig denne service lige når du vil.